Με 3 απλά βήματα

Πρώτο βήμα… Όλοι γύρω σας είναι υποψήφιοι πελάτες...

Όλοι γύρω σας έχουν κάποιο site ή eshop που θα ήθελαν να είναι ψηλότερα, να έχει καλύτερα αποτελέσματα, καταστρώστε την στρατηγική σας και επισκεφτείτε τους .

Ενημερώστε για τις δυνατότητες και τα πακέτα που έχουμε, δώστε μερικά παραδείγματα ώστε να δει ο υποψήφιος πελάτης σας, το κέρδος που θα έχει αν σας επιλέξει έναντι του ανταγωνισμού και κλείστε την συμφωνία εισπράττοντας τα χρήματα του πακέτου.

* Λόγω των χαμηλών τιμών, είναι πολύ εύκολο να εισπράξετε όλα τα χρήματα αμέσως.

Δεύτερο βήμα… Μεταφέρετε την εργασία σε μας…

Εφόσον έχετε κλείσει κάποιο πελάτη, μας μεταφέρετε τα στοιχεία του site ή του eshop του και παράλληλα το 20% τις αξίας του πακέτου* που έχει επιλέξει, με τραπεζική κατάθεση .

Εμείς αναλύουμε το site ή το eshop του εκάστοτε πελάτη σας, με σκοπό να δούμε ποια είναι η καλύτερη στρατηγική προώθησης που πρέπει να ακολουθήσουμε και ξεκινάμε την προώθηση. Παράλληλα σας ενημερώνουμε αν χρειάζεται κάποιες διορθώσεις ή αν έχει λάθη το site ή το eshop του, ώστε ο πελάτης σας να τα διορθώσει αν θέλει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα..

* Εσείς όπως αναφέραμε και προηγούμενα κρατάτε το 80% τις αξίας του πακέτου. Είναι η μεγαλύτερη προμήθεια που θα βρείτε στην αγορά, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εσείς τίποτα...

Τρίτο βήμα… Σας ενημερώνουμε για την λήξη του κάθε πακέτου…

Εμείς συνεχίζουμε να προωθούμε το κάθε πελάτη σας, για όλο το χρονικό διάστημα που αναφέρει το πακέτο που έχει επιλέξει. Παράλληλα σας ενημερώνουμε για εξελίξεις, αλλά και για την λήξη κάποιου πακέτου.

Ξεκινώντας κάποια προώθηση πάντα κρατάμε ένα αντίγραφο από το site της ALEXA, που είναι ένας παγκόσμιος καταμετρητής σε ποια θέση βρίσκεται το κάθε site. Επίσης τελειώνοντας ένα πακέτο, ξανά παίρνουμε ένα νέο αντίγραφο από το που έχει φτάσει μετά την προώθηση το site του πελάτη, κι όλα αυτά σας τα στέλνουμε για να τα δείξετε στον πελάτη σας αν το επιθυμείτε.

* Αυτό μαζί με τα αποτελέσματα επισκεψιμότητας που μπορεί να δει μέσα από το Google Analytics αν το έχει προσθέσει στην σελίδα του, θα είναι ένα σημαντικό όπλο για να του πάρετε ξανά μια νέα προώθηση.